Smoothie verde (3)

Deși încerc de ceva timp să vă arăt și smoothie-uri colorate, tot ajung să le pozez pe cele verzi deoarece le beau foarte des. Voi reveni și cu alte idei în curând. 
De data asta am păstrat aceeași cromatică, dar am schimbat prezentarea. Vouă cum vă plac sucurile din fructe și legume? Fluide sau groase, încât să le puteți mânca cu lingura? Mie îmi plac ambele și depinde de dispoziția și pofta pe care o am în momentul respectiv să aleg dacă adaug mai multă sau mai puțină parte lichidă la sucuri. 


Pune în blender toate fructele/legumele tăiate în bucățele, adaugă foarte puțină apă pentru ca amestecul să nu fie foarte fluid, mixează-le bine, apoi scoate sucul-cremă într-un castron, decorează-l și savurează-l :) 
Pentru decor am folosit bucăți de banane, kiwi, fulgi de cocos și semințe de chia. 



2 comentarii:

  1. Vad pe diverse pagini de facebook si bloguri retete de smoothies incat m-am decis sa imi fac si eu, am mai avut o incercare nereusita cu un storcator de fructe, poate blenderul ma prinde :))

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici mie nu îmi plac prea mult cele făcute în storcător, prefer să păstrez și pulpa fructelor. Încearcă prima dată să faci cu fructe și legume care știi sigur că îți plac, iar în felul ăsta e mai greu să fii dezamăgită. Pupici!

    RăspundețiȘtergere