Am revenit cu o altă variantă a terciului de ovăz care constituie un mic dejun perfect. Partea bună este că poate fi făcut cu o seară înainte și ținut la frigider până a doua zi. În cazul acesta trebuie să folosiți mai putini fulgi de ovăz pentru a nu se întări prea tare peste noapte. Găsiți aici rețeta de bază detaliată.
- 30 g fulgi de ovăz
- o lingură unt de arahide
- o lingură fulgi de cocos
- o lingură stafide
Click aici pentru a vedea pașii pentru rețetă împreună cu pozele aferente.
1. Pune apa la fiert și când aproape dă în clocot adaugă fulgii de ovăz.
2. Lasă amestecul la fiert pentru 3-5 min amestecând des, apoi adaugă untul de arahide, stafidele și fulgii de cocos.
3. Scoate-l într-un castron și decorează-l după bunul plac. Eu am folosit fructe goji uscate, stafide, fulgi de migdale și cacao.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu