Vă plac acele cookies crocante, asemănătoare cu biscuiții? Atunci asta e rețeta potrivită pentru voi. Partea mea favorită legată de cookies în general este că poți porni de la o rețetă de bază ca apoi să te joci cu diverse ingrediente, cantități și texturi până ajugi, în cele din urmă, la cea mai bună versiune care se potrivește perfect cu gusturile tale. Mie personal îmi plac cele moi în interior, cele pe care le scoți din cuptor cu 2 minute înainte să fie complet gata. De data asta am făcut aceste fursecuri pentru două persoane dragi mie. Sunt crocante în prima fază, dar se vor fragezi dacă le păstrezi câteva zile într-un recipient metalic sau de sticlă. 


I'm back! Am luat o pauză deoarece timpul nu mi-a permis să fac conținut pentru blog și asta nu pentru că nu aș mai găti una-alta, ci pentru că fie nu am destulă lumină pentru fotografii atunci când fac ceva de mâncare, fie nu am timp să pozez pașii și rezultatul final. Ideea inițială a fost ca acest blog să fie un jurnal online al meu, un rețetar în imagini pe care să-l pot răsfoi oricând și oriunde, un mod mai ușor prin care să ofer persoanelor interesate rețetele pe care le văd sau le gustă de la mine. Acestea fiind zise, voi posta pașii atunci când îmi va permite timpul. Pana una alta, vă las cu rezultatele finale și retetele pentru că, să fim sinceri, rețetele sunt super simple, fapt ce scuză lipsa fotografiilor pas-cu-pas. 
Deși încerc de ceva timp să vă arăt și smoothie-uri colorate, tot ajung să le pozez pe cele verzi deoarece le beau foarte des. Voi reveni și cu alte idei în curând. 
De data asta am păstrat aceeași cromatică, dar am schimbat prezentarea. Vouă cum vă plac sucurile din fructe și legume? Fluide sau groase, încât să le puteți mânca cu lingura? Mie îmi plac ambele și depinde de dispoziția și pofta pe care o am în momentul respectiv să aleg dacă adaug mai multă sau mai puțină parte lichidă la sucuri.